arrow_drop_up arrow_drop_down
22 mei 2016 

De snelst verkopende internetmakelaar

De meeste van onze blogs schrijven we voor de huizenkopers en -verkopers. Dit blog eigenlijk ook, al lijkt het preken voor eigen parochie.

Maar soms is er een moment waarop zaken duidelijk moeten worden uitgelegd.

Uiteindelijk haal je hier als verkoper voordeel uit. Een goedkope makelaar met een geweldige service en duidelijke dienstverlening. Eén op de twintig huizen wordt via een internetmakelaar verkocht.

We willen deze feiten graag met je delen:

  • Digimakelaars is, net als Makelaarsland, de internetmakelaar van het eerste uur. Al in 2005 boden wij voor de eerste keer onze diensten op internet aan.
  • Digimakelaars is altijd de goedkoopste internetmakelaar van Nederland geweest. Als je al onze diensten bij elkaar pakt zijn we € 650,- goedkoper dan Makelaarsland, € 150,- goedkoper dan Zelfverkopen en zelfs ook goedkoper dan iedere andere internetmakelaar die zijn diensten onder ons tarief aanbiedt. Bij die andere internetmakelaars zitten overal adders onder het gras: je moet bijbetalen voor de koopakte, voor de brochure, voor het bord of zelfs voor zoiets basaal als onderhandelen, de hoofdzaak denken wij, waarvoor je juist een makelaar in de arm neemt!
  • Digimakelaars is de 7e grootste internetmakelaar van Nederland.
  • Digimakelaars is de #1 internetmakelaar in verkooptijd. Digimakelaars kent de kortste verkooptijd van alle internetmakelaars*, namelijk gemiddeld 1,02 jaar. Makelaarsland 1,34 jaar en Zelfverkopen 1,17 jaar. Digimakelaars is daarmee de snelst verkopende internetmakelaar en dat ook nog eens voor de laagste vergoeding.

De voordelen van Digimakelaars:
1. Voor € 599,- kom je op een NVM positie met relevantiegarantie op Funda
2. Digimakelaars.nl komt met eigen makelaars bij je thuis. Diezelfde makelaar blijft altijd bereikbaar tijdens het gehele traject.
3. Onderhandelingen door je eigen makelaar.
4. NVM koopakte die aan alle eisen voldoet.
5. Veiligheid, vrijheid en duidelijkheid

Lees om je te overtuigen hier onze reviews op Funda:

Dus wat let je? Huis verkopen? Digimakelaars! Voor € 599,- op Funda

Bron: Vastgoedactueel maart 2016

*Makelaar Livy hoort niet in dit overzicht. Livy is zelf geen makelaar maar verleent diensten aan traditionele makelaars zonder kantoor. Vooralsnog is de website van Livy onduidelijk en is er alleen een bedrijfsprofiel en woningaanbod op Funda.

Over de schrijver
Theo Heus is oprichter - NVM makelaar bij digimakelaars.nl - de makelaar van Nederland - en hij weet precies wat er op de Nederlandse woningmarkt gebeurt. Digimakelaars.nl verkoopt en koopt woningen door heel Nederland sinds 2005. Theo blogt, vlogt en podcast over wonen en je eigen huis.
Reactie plaatsen

Wij gebruiken cookies