arrow_drop_up arrow_drop_down
28 juli 2016 

Digimakelaars 10 jaar! Gratis VR bril met mini bluetooth gamepad

Digimakelaars bestaat 10 jaar – actie!
Eind 2005 zijn we gestart, maar in 2006 gingen we pas goed los met Digimakelaars.nl. Met Makelaarsland waren we de eerste internetmakelaar van Nederland. Maar wel met een héél ander idee:

 • Eigen NVM makelaars. 
  Wij vinden dat onze eigen makelaars de woningen moeten bezoeken, opnemen en waarderen voor de verkoop. Dit heeft grote voordelen bij de onderhandelingen. We weten dan immers precies wat de kwaliteiten zijn van het huis, zodat we de beste prijs voor onze verkopers kunnen uit onderhandelen. We rijden al 10 jaar door het hele land, dus we kennen inmiddels ieder hoekje op ons duimpje. Omdat we het huis daardoor zeer precies qua prijs kunnen positioneren waren wij in het afgelopen jaar de snelst verkopende internetmakelaar.
 • Faire prijs. 
  Wij vinden ook dat we een faire prijs moeten afspreken voor onze dienstverlening. Een prijs waar we wat aan verdienen, tenslotte moeten we ergens van blijven bestaan, maar het hoeft ook weer niet zo duur te worden dat we daar wekenlange TV- en radioreclame van kunnen betalen. Voordeel voor onze verkopers, bij ons betaal je geen € 1249,- maar slechts € 599,-. Geen koopakteservice nodig? Dan betaal je slechts € 399,-! Geen verlengingskosten en geen wijzigingskosten.
 • Persoonlijk contact. 
  Promise less and deliver more is ons devies. Al onze kopers en verkopers zijn naderhand verbaasd over onze dienstverlening. Ze krijgen meer dan ze verwachtten. We reageren altijd snel en met passende oplossingen voor iedere uitdaging. Als verkoper heb je dus altijd het gevoel dat we naast je staan en dat we direct en gemakkelijk bereikbaar zijn. Wij houden van persoonlijk contact.
 • Internetmarketing specialisten. 
  We zijn experts in internetmarketing. Onze woningen worden uitgebreid vertoond op alle belangrijke social media, we zijn erkend Facebook specialist waardoor we je advertentie op de best mogelijke wijze kunnen succesvol kunnen plaatsen. Resultaat: tientallen tot honderden extra kijkers naar je Funda advertentie.

Wil je zien wat onze klanten van ons vinden? Kijk hier: beoordelingen op Funda.

Funda actie met gratis VR bril, bluetooth gamepad en link naar VR tour in je brochure:
Presentatiepakket Funda incl. alle producties van € 450,- voor € 425,-
+ gratis      + gratis   
t.w.v. € 49,-

Klik hier snel door voor meer informatie over deze actie!

Over de schrijver
Theo Heus is oprichter - NVM makelaar bij digimakelaars.nl - de makelaar van Nederland - en hij weet precies wat er op de Nederlandse woningmarkt gebeurt. Digimakelaars.nl verkoopt en koopt woningen door heel Nederland sinds 2005. Theo blogt, vlogt en podcast over wonen en je eigen huis.
Reactie plaatsen

Wij gebruiken cookies