Gratis Handleiding huizen bezichtigen
27 maart 2016 
2 min. leestijd

Gratis Handleiding huizen bezichtigen

Met gratis bezichtings checklist!

Het voorjaar is begonnen!
-Een goed begin van het voorjaar is de NVM Open Huizendag. Zeker als je ook echt op zoek bent naar een nieuw eigen huis.

Maar waar moet je beginnen? En hoe maak jij uit zoveel verschillende huizen jouw keuze? Huizen bekijken is spannend en daarom is het handig als je je vooraf realiseert wat er allemaal op je af komt. Ik help je om de juiste keuze te maken als je straks meerdere huizen gaat bezichtigen.

Daarvoor is het heel handig als je volgens een plan te werk gaat.

Maak een plan.
Je gaat natuurlijk naar meerdere huizen kijken, maar ook weer niet teveel, anders zie je door de bomen het bos niet meer.

Je moet goed registreren wat je hebt gezien, aan het eind van de dag haal je dingen door elkaar en gaan de zaken in je hoofd allerlei dingen doen die je ervan weerhouden om een goede keuze te maken.
Opschrijven is hét middel om alles te onthouden.

Voor verkopers van huizen zijn er tientallen middelen om de Open Huizendag goed door te komen: extra promotie; allerlei tips om het huis goed naar voren te laten komen; tips om het de kijkers naar de zin te maken.
Maar waar blijf jij, wie zorgt er voor jou als kijker, als potentiële woningkoper?

Een cadeau voor jou als kijker.
Voor jou heb ik daarom een speciaal e-book geschreven met alles wat je nodig hebt om jouw Open Huizendag tot een geweldige dag te maken!

Handleiding Huizen bezichtigen
10 Tips voor het plannen van je Open Huizendag en voor hoe je de Open Huizen moet gaan bekijken.

In de pocket vind je ook nog een gratis bezichtigingschecklist, waarmee jij alles duidelijk kan vastleggen wat van belang is bij iedere woning die je bekijkt.

Dan weet je in ieder geval zeker: Aan het eind van de dag heb je genoeg bagage om jouw keuze te maken!

Veel plezier en vooral ook veel succes met woningen bezichtigen.

Wil je nog meer weten over het kopen van een woning dan vind je hier antwoorden op veel gestelde vragen.

Over de schrijver
Theo Heus is oprichter-NVM makelaar bij Digimakelaars.nl - de makelaar van Nederland - en hij weet precies wat er op de Nederlandse woningmarkt gebeurt. Digimakelaars.nl verkoopt en koopt woningen door heel Nederland sinds 2005. Theo blogt, vlogt en podcast over wonen en je eigen huis.
Reactie plaatsen