arrow_drop_up arrow_drop_down
18 september 2015 

Huizen kijken op de Open Huizendag.. hoe doe je dat?

Met gratis bezichtings checklist!

Maak er wat van.
-Als kijker kun je veel van de Open Huizendag maken. Je moet er wel wat voor organiseren, maar dan heb je ook wat. Het aanbod is supergroot, de keuze is reuze.

Maar waar moet je beginnen? En hoe maak jij uit zoveel verschillende huizen jouw keuze?In de supermarkt weten ze precies hoe ze je dingen voor moeten schotelen om je te helpen kiezen. Het is ook een gegeven dat als er teveel keuze is, de consument helemaal niet kiest.
In de huizenmarkt speelt dit heel anders, daar ben je als woonconsument gelukkig nog steeds zelf aan zet. Dat betekent dat je wel het een en ander moet regelen om straks met de Open Huizendag een goede keuze te kunnen maken.

Maak een plan.
Je moet natuurlijk naar meerdere huizen gaan kijken, maar ook weer niet teveel, anders zie je door de bomen het bos niet meer.
Je moet goed registreren wat je hebt gezien, aan het eind van de dag haal je dingen door elkaar en gaan de zaken in je hoofd allerlei dingen doen waardoor je niet meer zuiver kunt kiezen.

Opschrijven is hét middel om alles te onthouden.

Voor verkopers van huizen zijn er al van middelen om de Open Huizendag goed door te komen: extra promotie; allerlei tips om het huis goed naar voren te laten komen; tips om het de kijkers naar de zin te maken.
Maar waar blijf jij, wie zorgt er voor jou als kijker, als potentiële woningkoper?

Een cadeau voor jou als kijker.
Voor jou hebben we daarom een speciale e-pocket gemaakt met alles wat je nodig hebt om jouw Open Huizendag tot een geweldige dag te maken!

10 Tips voor het plannen van je Open Huizendag en voor hoe je de Open Huizen moet gaan bekijken.
Klik op het boek en download gratis.

Verder vind je in de pocket ook nog een gratis bezichtigings checklist, waarmee jij alles registreert wat van belang is bij ieder huis dat je bekijkt.

En we beloven je: Aan het eind van de dag heb je genoeg bagage om jouw keuze te maken!

Veel plezier en vooral ook veel succes op jouw NVM Open Huizendag!

Wil je nog meer weten over het kopen van een woning dan vind je hier antwoorden op veel gestelde vragen.

 

Over de schrijver
Theo Heus is oprichter - NVM makelaar bij digimakelaars.nl - de makelaar van Nederland - en hij weet precies wat er op de Nederlandse woningmarkt gebeurt. Digimakelaars.nl verkoopt en koopt woningen door heel Nederland sinds 2005. Theo blogt, vlogt en podcast over wonen en je eigen huis.
Reactie plaatsen

Wij gebruiken cookies