arrow_drop_up arrow_drop_down
10 november 2017 

Online makelaar van het jaar.. 2e plaats behaald!

Dit jaar deden we voor de eerste keer mee met de verkiezing Online Woningmakelaar van het jaar.

De verkiezingen voor woningmakelaar van het jaar zijn al 6 keer gehouden, sinds vorig jaar is er een aparte award voor online makelaars. Interessant voor mensen die hun huis zelf verkopen.

Onlinemakelaars of internetmakelaars vormen een aparte groep binnen de NVM makelaardij. Aangezien veel zaken onluine worden afgehandeld vraagt het enorm veel precisie, kennis en kunde om het hele proces van woning kopen en verkopen goed en juridisch en wettig juist te laten verlopen.

Internetmakelaars hebben daarom hun bedrijfsprocessen tot in de puntjes geoptimaliseerd en vastgelegd. Vanaf het de juiste identificatie van kopers en verkopers tot en met de specifcaties van het huis, het biedingsproces, de vastlegging van de afspraken in een koopovereenkomst en het bewaken van alle afgesproken termijnen en voorwaarden.

Makelaars behoren voor de jaarlijke verkiezing tot de “online” categorie, wanneer hun bedrijfsstrategie, marketingcommunicatie en dienstverlening hoofdzakelijk zijn gestoeld op online dienstverlening en communicatie.

We hebben dit jaar marktleider Makelaarsland voor moeten laten gaan en feliciteren hen hartelijk met de behaaklde Award.

Voor volgend jaar zijn we zeker weer in de race.

In ieder geval danken we alle stemmers en we hopen volgend jaar wederom op jullie te kunnen rekenen.

Over de schrijver
Theo Heus is oprichter - NVM makelaar bij digimakelaars.nl - de makelaar van Nederland - en hij weet precies wat er op de Nederlandse woningmarkt gebeurt. Digimakelaars.nl verkoopt en koopt woningen door heel Nederland sinds 2005. Theo blogt, vlogt en podcast over wonen en je eigen huis.
Reactie plaatsen

Wij gebruiken cookies