arrow_drop_up arrow_drop_down
24 juni 2015 

De Digimakelaars Zomer Open Huizen Avond

2 juli is het zover, de Digimakelaars Zomer Open Huizen Avond!
Van 19.00-21.00 uur kunnen woningzoekers hun hart ophalen bij de meer dan 30 woningen door het land die meedoen met het Open Huis.

Deze keer niet op zaterdagmiddag, maar op donderdagavond. ’s Avonds is de sfeer anders en kun je in en rond een woning ook zien hoe het erbij staat als iedereen thuis is. Hoeveel auto’s en fietsen staan er in de straat, spelen er kinderen buiten, kortom de sfeer door de week is anders dan in het weekend. Dit helpt je om je keuze te bepalen bij het kopen van een huis. Het gaat namelijk niet alleen om het huis, maar natuurlijk ook om de buurt waar je komt te wonen.

Kijk hier voor alle deelnemers!

Deelnemers Open Huis

Heb je zelf ook nog een huis te verkopen en twijfel je of je dat allemaal wel gefinancierd krijgt? Lees dan ons eBook waardoor je misschien op ideeën komt en het ineens wel mogelijk blijkt om de volgende stap te nemen:

Gratis eBook In 4 stappen naar je droomhuis

Ben je al aan verkopen toe en wil je het beste resultaat? Kijk dan hoe je in een paar stappen je huis op en top in vorm brengt. Zo word je je eigen verkoopstylist.

Gratis eBook “De Ultieme Gids om je huis zelf verkoopbaar te maken in 3 stappen”

En lukt het niet om in ons aanbod een huis te vinden dan kunnen we je ook helpen om veiliger en met een beter resultaat je nieuwe huis te kopen. Meer informatie over je eigen aankoopmakelaar vind je hier. Hieronder zie je de reviews over onze aankoopdiensten.

Over de schrijver
Theo Heus is oprichter - NVM makelaar bij digimakelaars.nl - de makelaar van Nederland - en hij weet precies wat er op de Nederlandse woningmarkt gebeurt. Digimakelaars.nl verkoopt en koopt woningen door heel Nederland sinds 2005. Theo blogt, vlogt en podcast over wonen en je eigen huis.
Reactie plaatsen

Wij gebruiken cookies