arrow_drop_up arrow_drop_down
20 april 2016 

De woningmarktcijfers - compleet overzicht

Met gratis downloads – Cijfers van de huizenmarkt in jouw gemeente en het landelijke persbericht,

Ieder kwartaal presenteert de NVM de cijfers van de Nederlandse woningmarkt. Daarvan wordt een persbericht samengesteld en uitgegeven en per gemeente is er een overzicht met veel waardevolle gegevens.

De makelaars van Digimakelaars rijden al sinds 2005 door het hele land en weten o.a. doordat we lid zijn van de NVM en toegang hebben tot al deze gegevens precies wat er in jouw plaats speelt.

De gemeenteoverzichten zijn nu ook voor jou gratis beschikbaar als download.

Wat je te zien krijgt in je download:

  • Verkoopprijzen per huizentype
  • Looptijden van de verkochte huizen
  • Het verschil tussen de vraagprijzen en de verkooprijzen
  • Het aantal verkochte huizen per huizentype

Heb je interesse in zo’n gratis overzicht van de woningmarkt ontwikkelingen jouw gemeente? Klik op de aanvraagbutton en vul de gewenste gemeente in. We zullen je het overzicht voor jouw gemeente per omgaande sturen.

Klik hier en vraag de woningmarktinformatie van je eigen gemeente aan.

Ben je ook geïnteresseerd in het wel en wee van de totale Nederlandse woningmarkt in het afgelopen kwartaal? Download dan hieronder het uitgebreide persbericht van de NVM (14 pagina’s) met alle mogelijke wetenswaardigheden en statistieken.

Klik hier voor het complete persbericht met de NVM kwartaalcijfers.

En wil je weten of een nieuwe woonsituatie ook voor jou is weggelegd, dan hebben we een e-book voor je waarin mogelijkheden staan waarmee je vast en zeker op ideeën komt.

Gratis eBook In 4 stappen naar je droomhuis

Veel leesplezier!

Over de schrijver
Theo Heus is oprichter - NVM makelaar bij digimakelaars.nl - de makelaar van Nederland - en hij weet precies wat er op de Nederlandse woningmarkt gebeurt. Digimakelaars.nl verkoopt en koopt woningen door heel Nederland sinds 2005. Theo blogt, vlogt en podcast over wonen en je eigen huis.
Reactie plaatsen

Wij gebruiken cookies