huis op funda

Hoe lang duurt het voordat je huis op Funda staat??

Hoe lang duurt het voordat mijn huis

op Funda staat?

"Wanneer komt mijn huis op Funda?" Dit is een vraag die we bij Digimakelaars van iedere nieuwe verkoper te horen krijgen. En dat is natuurlijk begrijpelijk, want je wilt dat mensen die huizen zoeken snel jouw huis zien staan.


Dat kan bij Digimakelaars.nl binnen 1 werkdag geregeld worden. Ons record is zelfs binnen 3 uur!!


Het duurt even voordat je de keuze hebt gemaakt om te gaan verkopen en ook om te kiezen wat voor type makelaar je voor de verkoop neemt. En als het dan zover is wil je snel je huis op Funda.


Je moet dan nog een keuze maken: Neem je een gewone makelaar of een internetmakelaar. Heel grappig vinden we dat onze bedrijfsnaam Digimakelaars.nl tegenwoordig ook gebruikt wordt voor de soort makelaar, een digimakelaar. Mensen schrijven het ook wel los, digi makelaar, digi makelaars of internet makelaar.


Daar zijn we natuurlijk trots op, maar het heeft ook een andere kant, namelijk dat concurrerende internetmakelaars onze bedrijfsnaam gebruiken om te adverteren. En ja, op Google mag dat allemaal helaas. Voor Google telt alleen de inkomstenkant en verder maakt het ze niet zoveel uit. Dus we zijn blij dat je bij de enige echte Digimakelaars.nl bent aangekomen en je niet hebt laten misleiden.


Maar goed, om antwoord te geven op de vraag hoe lang het duurt voordat je huis op Funda staat kunnen we je melden dat dit bij Digimakelaars.nl binnen 24 uur kan nadat alle relevante gegevens van het huis binnen zijn.


Hoe dan!?


Aanmelden bij Digimakelaars kan hier: Kies je verkooppakket.


Na aanmelding word je direct gebeld voor een afspraak met onze makelaar. Je krijgt een bevestigingsmail waarin precies staat wat je vooraf al allemaal kunt regelen om de snelheid te bevorderen. Wil je snel een fotograaf op bezoek? Dat kan, we sturen je dan alvast de dienstverleningsopdracht vooruit. Je hoeft nog niet te betalen, dat gebeurt pas een paar dagen nadat de makelaar is geweest.


Onze makelaar komt je huis opnemen en controleert de maten. De makelaar die bij je thuiskomt blijft ook je vaste aanspreekpunt tijdens het hele verkooptraject.


Zodra de papieren binnen zijn, de makelaar is geweest, de foto’s en je tekst klaar zijn kan het huis vrijwel direct online!

mijn huis op funda

Je huis op Funda plaatsen

Lees gratis onze 9 tips om je huis snel en goed op Funda te krijgen