arrow_drop_up arrow_drop_down

Veilig een huis kopen met Digimakelaars.nl

De internetmakelaar die wél met je meegaat!

Waarom kiezen voor een aankoopmakelaar?


Je hebt een leuk huis gezien en je wilt tot kopen overgaan. Je wilt het liefst zo snel mogelijk beslissen, maar je wilt wel de goede keuzes maken.


Er zijn heel veel vragen die op je af komen en je wilt zeker zijn dat alles goed gaat. Jouw persoonlijke aankoopmakelaar van Digimakelaars.nl begeleidt je stap voor stap, onderhandelt de beste deal en zorgt ervoor dat het hele aankooptraject zonder verrassingen verloopt.

Wat we voor je doen in 3 stappen

Stap 1 - Bezichtiging en verslag

Wij gaan met je mee voor de waardering en aankoopadvies

 • Woning inventarisatie
  Wat leuk! Je hebt jouw nieuwe droomhuis gevonden. Samen met je eigen Digimakelaars aankoopmakelaar ga je de woning bezichtigen. We inventariseren de kwaliteit van de woning en geven advies over de bouwkundige staat. Als we zien dat het nodig is zullen we je adviseren om een bouwkundig rapport te laten opstellen.
 • Juridisch onderzoek
  We onderzoeken de kadastrale gegevens, milieugegevens, het bestemmingsplan en bij appartementen checken we ook de situatie van de Vereniging van Eigenaren.
 • Waardebepaling
  De makelaar van Digimakelaars bepaalt de waarde en bespreekt met jou voor welke prijs je de woning maximaal zou moeten kopen.
 • Aankooprapport en jouw online dossier
  We maken van onze bevindingen een verslag in Het Digimakelaars Aankooprapport dat je terugvindt in je eigen online aankoopdossier. Hierin vind je ook de door ons voorgestelde bieding strategie, de weg waarlangs wij de beste koopprijs voor jou gaan behalen.

Stap 2 - Onderhandelen

Vanaf het openingsbod tot akkoord bewijst jouw Digimakelaars aankoopmakelaar kwaliteit en meerwaarde als professionele onderhandelaar. 


Wij bereiken voor jou:

 • de beste prijs
 • de meest gunstige voorwaarden
 • het moment van aanvaarding,
 • de mee te kopen zaken
 • de ontbindende en overige voorwaarden

Je wordt zorgvuldig op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen via telefoon, e-mail en via je online dossier

Stap 3 - Overeenkomst en afhandeling

Als de prijs en de voorwaarden en voorbehouden bekend zijn wordt alles duidelijk op papier gezet. 

We stellen de koopovereenkomst zorgvuldig op volgens de richtlijnen van de NVM.
Wordt de koopovereenkomst door de verkopende partij opgesteld dan wordt deze door Digimakelaars.nl uitgebreid gecontroleerd. 

Als de handtekeningen zijn gezet begeleiden we je op afstand tot aan de dag van de sleuteloverdracht en indien nodig, ook daarna.

Vraag een gratis informatiegesprek aan

Wij gebruiken cookies