digimakelaars zelf huis verkopen nternetmakelaar

Jouw makelaar in Breda?

Digimakelaars kent de stad en de regio

Breda is een stad en een gemeente in de provincie Noord-Brabant. De gemeente telt meer dan 180.000 inwoners. Breda heeft een rijke geschiedenis. Breda is de duurste gemeente uit de regio, met een gemiddelde koopwoning die in 2021 (Q4) €458.000 kost. De stad is omgeven door woonwijken en bedrijventerreinen. Kenmerkend voor de stad is de samenvloeiing van de Aa of Weerijs en de Mark. In Breda liggen ook enkele havens. Het bekendste park in Breda is het Valkenberg. Het is een stadspark, maar vroeger was dit de tuin van het kasteel. De Hofhuizen zijn een type grote huizen waarin de hofhouding van de Nassaus resideerde. De overige woonhuizen zijn meestal van na de Middeleeuwen. 


Breda is de laatste decennia ook meer specifiek een onderwijsstad en studentenstad geworden. Breda heeft een levendig centrum met de Grote Markt, honderden winkels, heerlijk eten & drinken op de bruisende terrassen en met de echte eyecatcher: De Grote Kerk. In Breda heb je ook de voetbalvereniging NAC Breda, zij spelen in de Eerste divisie. Breda is goed bereikbaar. De verbindingen via de weg (A58/A16/A27) en openbaar vervoer (2 NS stations) zijn uitstekend.

Digimakelaars.nl - makelaar in Breda

Wil je je huis of je appartement zelf verkopen op Funda in Breda met een goedkope NVM makelaar? Dan is Digimakelaars.nl, de NVM online makelaar voor Breda, de beste keuze.

Voor een vaste prijs  doen onze NVM makelaars met veel plezier wat vele dure traditionele makelaars beloven.
Bespaar duizenden euro’s courtage en verkoop op Funda. Inclusief brochure, onderhandelingen en koopakte. Helemaal compleet.

Dit verdien je ermee:

  • Doe zelf de bezichtigingen, op die manier kun je altijd kijkers ontvangen, ook ’s avonds of in het weekend
  • Wij beloven je de beste prijs-/kwaliteitsverhouding, bespaar duizenden euro’s
  • Geen courtage meer achteraf

Digimakelaars, de complete, goedkope en veilige NVM makelaar en internetmakelaar voor Breda en omgeving

Meer weten over onze manier van werken? Vraag dan een gratis informatiegesprek aan.

Onlangs verkochte huizen in Breda e.o

  Chromietdijk 73     Roosendaal

Verkocht binnen 3 weken

Wilhelminastraat 24 B Waalwijk

Verkocht binnen 2 weken

Beethovenlaan 44 Oosterhout

Verkocht binnen 3 weken

Direct starten?

Meld je woning dan vrijblijvend aan

Makelaar  goedkoop huis verkopen Digimakelaars

Veel mensen weten het niet, maar Digimakelaars.nl verkoopt door het hele land honderden woningen per jaar en is de grootste internetmakelaar van Breda.