Huis verkopen in Eindhoven?

Digimakelaars kent de stad en de regio

Eindhoven is een stad en gemeente in de provincie Noord-Brabant. Eindhoven is de grootste stad van Noord-Brabant. Ze telt meer dan 233.000 inwoners. Centraal gelegen is de Markt met voornamelijk grand cafés en grote terrassen. Eindhoven is een echte universiteitsstad. 

Bekend zijn de Dutch Designweek en het lichtfestival Glow, beide evenementen genieten grote bekendheid.
Eindhoven heeft een flink stadion van Eredivisieclub PSV. Eindhoven telt meer dan 140 rijksmonumenten, waaronder een groot aantal historische bouwwerken. Ondanks dat een groot deel van de binnenstad werd gebombardeerd in de Tweede Wereldoorlog heeft Eindhoven toch sfeer weten te houden. Behalve de vele te bezichtigen bouwwerken kent Eindhoven veel parken en plantsoenen. Ongeveer een derde van alle openbare ruimte in Eindhoven is "groen". 

Landhuis De Wielewaal en bijbehorend landgoed van 142ha (voormalig eigendom van Frits Philips) zijn onlangs door de gemeente aangekocht en blijven een groene long in de stad, open voor iedereen.

De gemiddelde huizenprijs van een huis in Eindhoven is eind 2021 € 329.000. Er wonen in Eindhoven veel expats. Eindhoven is goed bereikbaar. De verbindingen via de weg (A2/A50/A67) en openbaar vervoer (2 NS stations) zijn uitstekend. Eindhoven is niet alleen goed bereikbaar via de weg en openbaar vervoer, maar ook via de lucht. Via Eindhoven Airport kun je goed en gemakkelijk naar jouw gewenste vakantie bestemming.

Digimakelaars.nl - makelaar in Eindhoven

Wil je je huis of je appartement zelf verkopen op Funda in Eindhoven met een goedkope NVM makelaar? Dan is Digimakelaars.nl, de NVM online makelaar voor Nijmegen, de beste keuze.

Voor een vaste prijs  doen onze NVM makelaars met veel plezier wat vele dure traditionele makelaars beloven.
Bespaar duizenden euro’s courtage en verkoop op Funda. Inclusief brochure, onderhandelingen en koopakte. Helemaal compleet.

Dit verdien je ermee:

  • Doe zelf de bezichtigingen, op die manier kun je altijd kijkers ontvangen, ook ’s avonds of in het weekend
  • Wij beloven je de beste prijs-/kwaliteitsverhouding, bespaar duizenden euro’s
  • Geen courtage meer achteraf

Digimakelaars, de complete, goedkope en veilige NVM makelaar en internetmakelaar voor Eindhoven en omgeving

Meer weten over onze manier van werken? Vraag dan een gratis informatiegesprek aan.

Onlangs verkochte huizen in Eindhoven e.o

        Lupinestraat 13        Eindhoven

Verkocht binnen 3 weken

              Saffraanveld 35                Veghel

Verkocht binnen 2 weken

Meerhovendreef 34 Eindhoven

Verkocht binnen 2 weken

Direct starten?

Meld je woning dan vrijblijvend aan

Makelaar  goedkoop huis verkopen Digimakelaars

Veel mensen weten het niet, maar Digimakelaars.nl verkoopt door het hele land honderden woningen per jaar en is de grootste internetmakelaar van Eindhoven.