Huis verkopen in Helmond? 

Digimakelaars kent de stad en de regio

Helmond is een stad en gemeente in de provincie Noord-Brabant. Helmond telt meer dan 93.000 inwoners. Kenmerkend voor de stad Helmond is een verleden van metaal- en textielindustrie. Helmond heeft diverse winkels in het centrum rond de Veestraat en de Markt, waar ook de Elzas Passage te vinden is. De Elzas Passage is een overdekt winkelcentrum met woningen en parkeergarages. Verder is het centrum van Helmond een heel levendig centrum met lekkere restaurants en leuke terrasjes. Helmond heeft ook een mooi kasteel: kasteel Helmond. 

De woonwijk Brandevoort heeft 20 jaar geleden wonen in Helmond stevig op de kaart gezet.

Helmond speelt een rol in de regionale gezondheidszorg, omdat er een locatie van Ziekenhuis Elkerliek gevestigd is. Helmond beschikt ook over voortgezet onderwijs, middelbaar beroepsonderwijs en Hoger beroepsonderwijs. Helmond is goed bereikbaar. De verbindingen via de weg (A270/N270/N279/A67) en openbaar vervoer (Trein en bussen) zijn uitstekend.

Digimakelaars.nl - makelaar in Helmond

Wil je je huis of je appartement zelf verkopen op Funda in Helmond met een goedkope NVM makelaar? Dan is Digimakelaars.nl, de NVM online makelaar voor Helmond, de beste keuze.

Voor een vaste prijs  doen onze NVM makelaars met veel plezier wat vele dure traditionele makelaars beloven.
Bespaar duizenden euro’s courtage en verkoop op  Funda. Inclusief brochure, onderhandelingen en koopakte. Helemaal compleet.


Dit verdien je ermee:

  • Doe zelf de bezichtigingen, op die manier kun je altijd kijkers ontvangen, ook ’s avonds of in het weekend
  • Wij beloven je de beste prijs-/kwaliteitsverhouding, bespaar duizenden euro’s
  • Geen courtage meer achteraf

Digimakelaars, de complete, goedkope en veilige NVM makelaar en internetmakelaar voor Helmond en omgeving

Meer weten over onze manier van werken? Vraag dan een gratis informatiegesprek aan.

Direct starten?

Meld je woning dan vrijblijvend aan

Makelaar  goedkoop huis verkopen Digimakelaars

Veel mensen weten het niet, maar Digimakelaars.nl verkoopt door het hele land honderden woningen per jaar en is de grootste internetmakelaar van  Helmond.