Huis verkopen in Veghel Digimakelaars

Huis verkopen in Veghel?

Digimakelaars kent de stad en de regio

Veghel is de hoofdplaats van de gemeente Meierijstad, in de provincie Noord-Brabant. Veghel telt ruim 32.000 inwoners. Hierdoor is het de grootste woonplaats binnen de gemeente Meierijstad. Veghel heeft qua plaatsen met een vergelijkbare omvang een zeer uitgebreid winkelaanbod.


In het nieuw ontwikkelde industriegebied CHV Noordkade kunnen organisaties en bedrijven op het gebied van kunst & cultuur, food & commercie en horeca & vrije tijd elkaar versterken. Op de Noordkade vind je ook de Jumbo Foodmarkt. Ook is de bioscoop Industry hier te vinden. Verder is hier ook nog het museum SIEMei te vinden, dit museum geeft aandacht aan bedrijven die zijn voortgekomen uit de industriële Meierij van weleer. Ook is hier theater de Blauwe Kei te vinden. Kunst & cultuur vullen elkaar op de Noordkade dus heel erg goed aan.


Veghel is in alle opzichten een regionaal onderwijscentrum, met een stuk of twaalf basisscholen waarvan één een SBO is (Speciaal Beroeps Onderwijs). Er is voor jouw kind dus genoeg variatie in school keuze. Na de basisschool moeten de kinderen natuurlijk naar de middelbare, ook in Veghel is daar genoeg aanbod voor. Je hebt het Fioretti College, dit is een school voor praktijk en VMBO studenten. Verder heb je ook het Zwijsen College, deze school is voor Havo en VWO studenten. Veghel is bereikbaar via verschillende busstations, via de weg (A50/N279) en per schip via de Zuid Willemsvaart. Veghel heeft een eigen jachthaven midden in de stad.

Digimakelaars.nl - makelaar in Veghel

Wil je je huis of je appartement zelf verkopen op Funda in Veghel met een goedkope NVM makelaar? Dan is Digimakelaars.nl, de NVM online makelaar voor Veghel, de beste keuze.

Voor een vaste prijs doen onze NVM makelaars met veel plezier wat vele dure traditionele makelaars beloven.
Bespaar duizenden euro’s courtage en verkoop op  Funda. Inclusief brochure, onderhandelingen en koopakte. Helemaal compleet.


Dit verdien je ermee:

  • Doe zelf de bezichtigingen, op die manier kun je altijd kijkers ontvangen, ook ’s avonds of in het weekend
  • Wij beloven je de beste prijs-/kwaliteitsverhouding, bespaar duizenden euro’s
  • Geen courtage meer achteraf

Digimakelaars, de complete, goedkope en veilige NVM makelaar en internetmakelaar voor Veghel en omgeving

Meer weten over onze manier van werken? Vraag dan een gratis informatiegesprek aan.

Onlangs verkochte huizen in Veghel

Haviksdonk 12 Veghel

Verkocht binnen 2 weken

Saffraanveld 35 Veghel

Verkocht binnen 2 weken

Lavendellaar 43 Veghel

Verkocht binnen 4 weken

Direct starten?

Meld je woning dan vrijblijvend aan

Makelaar  goedkoop huis verkopen Digimakelaars

Veel mensen weten het niet, maar Digimakelaars.nl verkoopt door het hele land honderden woningen per jaar en is de grootste internetmakelaar van Veghel.

Ons hoofdkantoor is gevestigd aan de Kruisstraat 70A in Oss.