Rechtsbijstand Digimakelaars

Direct hulp bij geschillen rondom je koopwoning?

Zekerheid voor alles...

Heb je (nog) geen rechtsbijstandverzekering, maar wel hulp nodig?

Digimakelaars.nl beveelt DAS Rechtshulp On Demand aan 

bij geschillen rondom je huis, lees verder...

DAS digimakelaars verborgen gebreken rechtsbijstand
Rechtsbijstand Digimakelaars

De oplossingen van DAS

Op televisie zie je vaak genoeg programma’s over slecht uitgevoerde verbouwingen of bonje met de buren. Dat overkomt altijd een ander.... dacht je. Maar ook bij jou kan er een discussie met de buren of de aannemer ontstaan waar je niet meer samen uit komt. De juristen van DAS helpen je graag om deze problemen op te lossen. Rechtshulp On Demand helpt je bij conflicten rondom wonen, waaronder de meest voorkomende geschillen, zoals een conflict met je buren, een conflict met je huurder, een conflict met je verhuurder of een conflict bij je nieuwe huis.

Hoe DAS  je kan helpen

jurist DAS Digimakelaars

30 Minuten gesprek met een juristMet de 30 Minuten Jurist van DAS  heb je een half uur lang de tijd om al je juridische vragen te stellen.
Zij kunnen je precies vertellen waar je rekening mee kunt houden, maar ook hoe zij je kunnen helpen. Zo weet je snel waar je aan toe bent.Een gesprek van een half uur kost je maar € 89

Rechtsbijstand Digimakelaars

Rechtspositie beoordelen In een juridisch conflict is het belangrijk om te weten wat je rechtspositie is. Dan kun je immers goed je verdere stappen bepalen.

Das helpt je hier graag bij. Bij deze dienst beoordeelt DAS alle stukken. Vervolgens ontvang je uitleg over hoe sterk je zaak is en welke vervolgstappen ze adviseren.


Deze dienst kost € 399
betalen kan in 2 keer.

koopoverenkomst tekenen Digimakelaars

Rechtspositie beoordelen én onderhandelen met de tegenpartij

Zelfs als je sterk staat kan een oplossing soms ver weg lijken.

Dan is het verstandig om het onderhandelen uit handen te geven aan ervaren specialisten.
De DAS juristen hebben oog voor de inhoud van de zaak én voor jouw wensen.
Bijvoorbeeld als jij je wilt richten op het behoud van de relatie.

Deze dienst kost € 1089
betalen kan in 2 keer

Persoonlijk gratis consultBel van maandag tot en met vrijdag tussen 08:30 en 17:30 voor een gratis consult om te horen wat in jouw specifieke situatie de volgende stappen kunnen zijn:


tel. 088-3279850


DAS Rechtshulp On Demand nader uitgelegd

Persoonlijk consult

In een gratis telefoongesprek wordt er goed naar je geluisterd. Wellicht is het snel opgelost.

Ben je niet verzekerd bij of via DAS? Ook dan kunnen ze je helpen in een telefoongesprek.

Bel  op werkdagen voor een gratis consult om te horen wat in jouw specifieke situatie de volgende stappen kunnen zijn.  

meeting jurist DAS Digimakelaars

30 Minuten in gesprek met een jurist

Je hebt een huis gekocht en je loopt tegen verborgen gebreken of tegen plotseling zichtbare gebreken  aan.

Met onze 30 Minuten Jurist heb je een half uur lang de tijd om al je juridische vragen te stellen. Das juristen kunnen je precies vertellen waar je rekening mee kunt houden, maar ook hoe zij je kunnen helpen. Zo weet je snel waar je aan toe bent.

De voordelen van Rechtshulp On Demand:  

  •  Direct antwoord op jouw belangrijkste vragen 
  •  Rustig vragen stellen zonder verplichting 
  • Vandaag besteld, de volgende werkdag contact
Rechtsbijstand Digimakelaars

Rechtspositie beoordelen

In een juridisch conflict is het belangrijk om te weten wat je rechtspositie is. Dan kun je immers goed je verdere stappen bepalen. DAS helpt je hier graag bij. Bij deze dienst beoordelen zij alle stukken. Vervolgens ontvang je uitleg over hoe sterk je zaak is en welke vervolgstappen ze adviseren. In een telefonisch overleg lichten ze alle bevindingen persoonlijk aan jou toe. Uiteraard krijg je volop de kans om vragen te stellen.


Je kunt dit product direct online of telefonisch aanvragen. Je betaalt het bedrag via iDeal. Zodra we je betaling hebben ontvangen, bepalen we welke jurist de juiste kennis en ervaring heeft om jou te helpen. Deze neemt telefonisch contact met je op.

Bespreken van je situatie
 Tijdens het intakegesprek maak je kennis met jouw jurist en bespreken jullie jouw situatie. Voor een goede beoordeling van je rechtspositie wil je jurist natuurlijk zoveel mogelijk relevante informatie van je.

Documenten opsturen

In het intakegesprek laat je jurist weten welke documenten en informatie je nog moet verzamelen. Het is belangrijk dat je die zo snel en volledig mogelijk opstuurt. Pas wanneer de jurist alle informatie heeft ontvangen, kan hij een goede inschatting maken van jouw situatie.Helder advies

Nadat je jurist alle informatie heeft bekeken, laat hij je schriftelijk zijn bevindingen weten. In dit advies lees je onder meer:

  • Of je in je recht staat
  • Welke vervolgstappen je het beste kunt zetten
  • Praktische tips om alles zo vlot mogelijk te laten verlopen en de kans van slagen te verhogen

Vervolgstappen

Na het beoordelen van jouw situatie kan DAS ook voor je gaan onderhandelen met de tegenpartij. DAS kan beoordelen & onderhandelen ook in één pakket aanbieden.

Rechtspositie beoordelen kost € 369,-, eventueel in 2x te betalenkoopoverenkomst tekenen Digimakelaars

Beoordeling en onderhandeling door een jurist

Zelfs als je sterk staat, kan een oplossing soms ver weg lijken. Dan is het verstandig om het onderhandelen uit handen te geven aan een van onze ervaren specialisten.  Onze juristen hebben oog voor de inhoud van de zaak én voor jouw wensen. Bijvoorbeeld als jij je wilt richten op het behoud van de relatie. 

Bij deze dienst beoordelen wij eerst alle stukken. Vervolgens ontvang je uitleg over hoe sterk je zaak is en welke vervolgstappen we adviseren. Vervolgens bepalen we samen hoe we de onderhandelingen ingaan. Daarna gaan wij aan de slag. Het contact met de tegenpartij kan telefonisch, via e-mail of persoonlijk verlopen. Jij hoeft de confrontatie niet aan te gaan en we houden je continu op de hoogte.

Strategie bepalen

Met minder neemt DAS geen genoegen. Maar hoe ze het beste resultaat bereiken, bepalen jij samen met de juristen. Hoe ze de tegenpartij laten weten hoe ze erin staan, dat bepaal jij. Wat de toon van de brief en het telefoongesprek is, maakt een groot verschil. Na de beoordeling van jouw persoonlijke situatie hebben de juristen een volledig beeld, dus kunnen zij jou ook adviseren welke toon het beste resultaat zal geven.

De tegenpartij informeren

 De jurist schrijft vervolgens een brief aan de tegenpartij. Hierin staat precies beschreven waar jij recht op hebt, en dat DAS hier graag over in gesprek wil. De brief schrijft, ondertekent en verstuurt de jurist op DAS-briefpapier. Uiteraard krijg jij de brief eerst te zien voordat deze wordt verstuurd.

Onderhandelen met de tegenpartij


Nu de tegenpartij weet hoe jullie erin staan, kun er onderhandeld worden. Soms is de tegenpartij al te overtuigen door helder uit te leggen hoe juridisch sterk jij staat. Maar de tegenpartij kan ook sterk staan. Dan is er misschien wat water bij de wijn nodig om tot een oplossing te komen.

DAS doet er in ieder geval alles aan om voor jou tot het best mogelijke resultaat te komen. Of je met de uitkomst akkoord gaat, bepaal jij natuurlijk zelf. Zij kunnen je hierin wel adviseren.


Afspraken vastleggen

De afspraken die worden gemaakt met de tegenpartij worden vastgelegd. Deze neemt DAS met jou door, en krijg je vervolgens zwart op wit. Houd de tegenpartij zich niet aan de gemaakte afspraken, dan heb je direct iets in handen waar je op terug kunt vallen. 

Beoordelen en onderhandelen kost € 899,- en kan eventueel in 2x worden betaald.