makelaar Oss

Digimakelaars kent de stad Oss en de regio Oss e.o.

Oss, gelegen tussen 's-Hertogenbosch en Nijmegen heeft een rijke geschiedenis. Al in de Romeinse tijd was de streek bewoond. Oss heeft als gemeente de langste Maasoever van alle gemeentes langs de Maas. Het is de hoofdplaats van de gemeente Oss met totaal bijna 100.000 inwoners. De stad speelt een regionale rol als werk-, woon- en winkelstad. Oss heeft kleigronden in het noorden en zandgronden in het zuiden. Zowel polderlandschap als bebossing grenzen aan de stad. De mogelijkheden voor alle vormen van recreatie zijn volop aanwezig.In Oss krijg je nog relatief veel woonruimte voor je geld. Oss is gemakkelijk wonen voor mensen die in de grotere steden Den Bosch, Eindhoven en Nijmegen werken. De verbindingen via weg (A50/A59/A2) en openbaar vervoer (2 NS stations) zijn uitstekend.

Digimakelaars.nl - makelaar in Oss en omstreken

Wil je je huis of je appartement zelf verkopen in Oss met een goedkope NVM makelaar? Dan is Digimakelaars.nl, de NVM online makelaar voor Oss, de beste keuze.
Voor een vaste prijs en geen courtage achteraf. Al vanaf € 775,- doen onze NVM makelaars met veel plezier wat vele dure traditionele makelaars beloven.
Bespaar duizenden euro’s courtage en verkoop op Funda. Inclusief brochure, onderhandelingen en koopakte. Helemaal compleet.
Veel mensen weten het niet, maar Digimakelaars verkoopt door het hele land honderden woningen per jaar en is de grootste internetmakelaar van Oss.
Ons hoofdkantoor is gevestigd aan de Kruisstraat 70A in Oss, op de plek waar vroeger het postkantoor stond.
Dat is voor iedereen uit Oss een leuke bijkomstigheid, je kunt gewoon bij je internetmakelaar op bezoek. Welkom!

Digimakelaars contact