Nieuw! Binnen 24 uur online - de Digimakelaars Servicebelofte
07 april 2018 
0 min. leestijd

Nieuw! Binnen 24 uur online - de Digimakelaars Servicebelofte

Digimakelaars heeft de werkprocessen aangescherpt en durft je nu in de Digimakelaars servicebelofte te verzekeren dat je huis binnen 24 uur online kan staan.

Steeds meer verkopers willen snelheid bij het verkopen van hun huis en, als de keuze eenmaal is gemaakt, binnen de kortst mogelijke tijd online staan. Dat geeft bij veel makelaardijen flink wat stress, maar bij Digimakelaars is het allemaal strak geregeld.

We zorgen ervoor dat de contractstukken tijdig bij je zijn en je op de hoogte bent van alle stukken en gegevens die we in ons dossier moeten hebben om het huis ten verkoop aan te melden. Als daarna de makelaar bij je thuis komt kan het huis binnen een dag online.

Om onze commitment naar onze verkopers nog meer te benadrukken durven we hier zelfs een belofte van te maken, de Digimakelaars Servicebelofte. De belofte is ongekend scherp voor een online makelaar en zet ons op het puntje van onze stoel. Maar dat willen we dan ook.

In 22 punten geven we haarfijn weer hoe we met jou en met je verkoopopdracht omgaan. Zodat je weet wat je kunt verwachten. Geen verrassingen, geen gekke dingen, gewoon doen wat we beloven.

Onze reviews op Funda en Advieskeuze van de Consumentenbond zijn de reden dat we deze belofte ook voor de volle 100% durven aan te gaan.

Testen? Durf jij het aan?

Wij zijn er klaar voor!

Digimakelaars.nl, de nieuwe standaard in online makelen!

Over de schrijver
Theo Heus is oprichter-NVM makelaar bij Digimakelaars.nl - de makelaar van Nederland - en hij weet precies wat er op de Nederlandse woningmarkt gebeurt. Digimakelaars.nl verkoopt en koopt woningen door heel Nederland sinds 2005. Theo blogt, vlogt en podcast over wonen en je eigen huis.
Reactie plaatsen